رييس پليس کشور با بيان اين که ماموران نيروي انتظامي داراي دو بعد هستند، گفت: اولين بعد شايستگي دروني است. کسي که ميخواهد مصلح باشد و امنيت را براي جامعه به ارمغان بياورد، خود بايد پاک و شايسته و عالم به احکام دين و قانون باشد و از سوي ديگر در مسير اجراي آن بايد توانا و کارآمد باشد و بتواند چتر امنيت را بر سر مردم جامعه بگستراند، بنابراين چنين پليسي صرفا وظايف آن اجراي مقررات و دستورات الهي است و برخورد صرف با مجرم و سپردن به دستگاه قضا وظيفه او نيست.
احمدي مقدم با تاکيد بر اين که حفظ آبروي افراد مهمتر از حفظ جان و مال آنهاست، توضيح داد: شما تصور کنيد در جامعهاي با ارزشهاي جامعه ما اگر دزدي يقه کسي را در خيابان بگيرد و به او بگويد که يا پولت را و يا جانت را بايد بدهي، مطمئنا براي حفظ جان خود، مال خود را ميدهد. اما اگر قصد تعرض به ناموس او را داشته باشد حاضر است جان خود را هم بدهد، بنابراين نيروي انتظامي و ماموران خدوم آن بايد متوجه باشند حفظ حريم خصوصي و حفظ آبروي افراد را در دستور کار خود قرار دهند.
وي با بيان اين که برخورد با فساد علني و شبکههاي فساد يک وظيفه است، خاطرنشان کرد: با توجه به اين که اطلاعات زيادي از زندگي خصوصي افراد در طي انجام ماموريتها در دست ما قرار ميگيرد، ما بايد حافظ اطلاعات خصوصي مردم باشيم و من در پيشگاه همه ملت اعلام ميکنم مادامي که بنده مسووليت داشتم، وجدانا همه تلاش من همين بوده است و خيليها ميدانند که ما در حفظ اسرار آنها مصر بوده و مثل يک پزشک که حق ندارد اسرار بيمار خود را فاش کند، ما هم بايد آبروي همه را رعايت کنيم.
رييس پليس کشور خاطرنشان کرد: بصيرت، اخلاق حرفهاي، قدرت و توانايي و از همه مهمتر دينداري و دانايي به احکام شرعي و قانون از ويژگيهاي پليسي است که شايسته خدمت به مردم را دارد.
وي با بيان اين که وظيفه نيروي انتظامي ايجاد امنيت براي همگان است، افزود: هر کسي که در ايران زندگي ميکند چه مسلمان و غير مسلمان حقوقش محترم است و در برابر قانون حقوق يکسان داشته و چتر امنيت بر بالاي سر او برقرار خواهد بود. گرچه اين وظيفه پليس منافاتي با حفظ ارزشها به عنوان وظيفه ديگر پليس ندارد.
فرمانده پليس کشور با بيان اين که پليس بايد حافظ فرهنگ ارزشي و اسلامي باشد، گفت: در اين نگاه در برخورد با مجرم، ما دنبال حذف او نيستيم بلکه دنبال اصلاح آن هستيم. همچنين پليس دنبال انتقامگيري نيست. بلکه دنبال اجراي حدود و احکام الهي است که ضامن بقاي حيات در جامعه است.
وي با اشاره به موفقيتهاي نيروي انتظامي در برنامه چهارم توسعه گفت: تقويت و ارتقاي کمي و کيفي نيروها، بهبود ساختار، افزايش استفاده از ابزار و به کارگيري فناوريهاي جديد، توسعه آموزشهاي حرفهاي، تقويت دينداري و بصيرت در درون نيروي انتظامي از جمله موفقيتهاي پليس در برنامه چهارم توسعه به شمار ميرود.
احمدي مقدم ادامه داد: کشفيات مواد مخدر هم اکنون نسبت به ابتداي برنامه چهارم چهار برابر شده و روزانه دو تن انواع مواد مخدر کشف ميشود و اگر آن را به ترياک که ماده اصلي هروئين و کراک و مواد ديگر است تبديل کنيم، سه تن خواهد بود و به عبارت ديگر سالانه بيش از هزار تن کشفيات مواد مخدر توسط ماموران نيروي انتظامي خواهد بود که البته اين مقدار نيز نگرانکننده است.
وي با بيان اين که پاکسازي ظاهري جامعه از معتادان رها، کارتنخوابها و موادفروشان از موفقيتهاي ديگر پليس به شمار ميرود، افزود: گسترش امنيت اجتماعي و افزايش 17 درصدي احساس امنيت اجتماعي و به خصوص افزايش امنيت اجتماعي در استان سيستان و بلوچستان که در اوج احساس ناامني بود، امروز وضعيتي معادل ميانگين احساس امنيت در جامعه را پيدا کرده است، از ساير موفقيتهاي پليس محسوب ميشود.
به گفته رييس پليس کشور، امسال نسبت به سال گذشته آمار قتل هفت درصد و آدمربايي و گروگانگيري 12 درصد کاهش داشته است.
فرمانده پليس کشور با بيان اين که بهبود وضع ظاهري جامعه و کاهش مزاحمتها از موفقيتهاي ديگر پليس است، تصريح کرد: برخورد با خانههاي فساد و باندهاي فساد در پليس بسيار خوب بوده است که امسال تعداد دستگيريها در اين زمينه 10 درصد کاهش داشته که اين رقم بسيار معنيدار است.
وي افزود: امروز اثري از اشرار و اوباشي که در گذشته يک خيابان را قروق ميکردند و از همه باج ميگرفتند، ديده نميشود که امسال نسبت به سال گذشته در اين زمينه 66 درصد کاهش دستگيري داشتهايم. به طوري که تکرار جرم در اين دستگيريها کم و نادراست.
احمدي مقدم درباره موفقيتهاي بخش انضباط اجتماعي گفت: بهبود ترافيک و کاهش تصادفات از جمله موفقيتهاي پليس در اين بخش بوده است.
وي افزود: در پنج ماهه اول امسال متاسفانه 10 هزار کشته در تصادفات داشتيم که اين رقم معادل سال 81 است، اين در حاليست که خودروهاي آن روز 40 درصد خودروهاي امروز هستند يعني اگر امروز 11 ميليون خودرو داريم، در سال 81 حداکثر پنج ميليون خودرو داشتيم.
رييس پليس کشور با بيان اين که موفقيتهاي به دست آمده بخش خدمات نسبت به ابتداي برنامه چهارم قابل قياس نيست، اظهار کرد: در خدمات الکترونيک که در ابتداي برنامه چهارم تنها حدود 500 هزار خدمت ارائه ميشد، امسال به 18 ميليون خدمات رسيده که 36 برابر ارتقا يافته است که نشان دهنده اين است مردم براي هر کاري سفر نميکنند.
وي ادامه داد: در بخش پليس 110 روزانه صدهزار نفر با پليس تماس ميگيرند و 65 هزار عمليات انجام ميشود که دستاورد بزرگي است.
100
انتهای پیام/